Per-Markus Grundesen

Advokatfirmaet Grundesen

Advokat Grundesen har bred erfaring innenfor en rekke områder. Alt fra det forretnings juridiske fagfelt til kontrakter, fast eiendom, arbeidsrett, familie og arverett.

Advokatfirmaet ble etablert i Moss i 2008. Advokat Grundesen har lang erfaring og har arbeidet som advokat i over 15 år. Kunden står fokus og vil bli oppleve å bli tatt vare på med høy faglig standard.

Hvordan jobber vi?

Advokat Grundesen legger vekt på å finne gode løsninger for klienten. Målet er å løse saken så tidlig og raskt som mulig. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov og på tvers av juridiske fagområder der det er mulig. Målet er at du skal oppnå et godt resultat basert på gjensidig tillit. Medmenneskelighet og god etikk står som grunnpilarer ved utøvelsen av advokatgjerningen og tilstrebes ved alle anledninger.

To hender som håndhilser

Kontakt oss

Vi har lang erfaring innenfor en rekke områder og din sak er vår prioritet.
Vi hjelper deg med gode løsninger og veiledning.

Vi kan hjelpe deg med

Eiendomsrett Juridisk bistand Selskapsrett Personskade Strafferett  Familierett Offentlig rett 

Våre advokater står klare til å hjelpe deg. Vi ønsker at du skal føle deg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.